Lovitura de imagine la France Telecom

Scris de

France-TelecomValul de sinucideri din France Telecom a lovit puternic imaginea companiei franceze, care detine brandul Orange.

Un sondaj publicat de Journal du dimanche, realizat in perioada 16-17 octombrie, releva faptul ca, din luna iunie, gigantul din telecomunicatii s-a prabusit cu 20 de locuri in clasamentul celor mai mari companii franceze, potrivit LesEchos. Cetatenii Hexagonului au plasat France Telecom pe penultimul loc in lista celor 30 de mari companii.

„Este un fenomen legitim, care va disparea de indata ce France Telecom isi va rezolva problemele cu angajatii”, comenteaza Claude Posternak, unul din autorii studiului. Cea de-a 25-ea sinucidere de la France Telecom s-a produs la jumatatea acestei luni. Un inginer de 48 de ani s-a spinzurat la domiciliul sau. El se afla in concediu medical de o luna.

Renault a fost victima unui val de neincredere in urma unei serii de sinucideri in 2006. Intre timp, grupul auto a urcat pe locul 10 in top. Concurentul sau, Citroen, ocupa primul loc in luna octombrie, profitând de efectul primei de casare. Pe locul 2 se situeaza Intermarche, iari pe locul 3, Leclerc. Sondajul a fost realizat pe un esantion reprezentativ de 948 francezi.

Sursa: Les Echos

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.