Un roacher pentru Cotroceni

Scris de

03-lant-uman-9-mai-2009Remus Cernea este un rocker cu pleata si barba. Cu un tricou cu John Lennon pe el si cu obiective de bun-simt el spera sa ajunga presedintele tuturor romanilor. Rockerul a fost validat de Biroul Electoral Central drept candidat din partea Partidului Verde iar diseara va fi prezent la Realitatea TV intr-o dezbatere televizata.

As vrea ca Remus sa fie echivalentul romanesc al fenomenului Obama din SUA. Pentru toti cei care s-au saturat de atatia lingai, de politicieni demagogi, de lipitori la companiile si institutiile de stat, de subventii pentru toti inaptii economiei, Remus este exact ce lipsea din peisaj.

In plus, desi avem partide de dreapta, considerate liberale in gandire, el este primul candidat la presedintie care sustine laicitatea si secularismul.

M-am saturat de privilegiile preotilor, prezentate si in raportul Comisiei prezidentiale pentru Riscuri Demografice, de ipocrizia lor (vezi anchetele lui IPS Teodosie de la Constanta), de turnatorismul lor si de mercantilismul in sutana, care se poate vedea prin afacerile cultelor sau ale preotilor.

Iar cineva trebuie sa se gandeasca la spalarea de creiere operata asupra copiilor cand sunt mici pentru a deveni ulterior mare masa de manevra religioasa. Parintii nu au dreptul sa stabileasca copilului religia, optiunea politica sau sexuala. Poate alege singur de la 14 ani, dupa ce a citit destul cat sa se infomeze.

Cernea provine din zona non-guvernamentala, fiind presedintele Asociatiei Umaniste Romane, si a fost implicat in campania privind salvarea Parcului Carol. Vrea protectia mediului si stoparea schimbarile climatice care ameninta echilibrele ecologice si civilizatia umana.

Toleranta, liberalism, deschiderea la nou sunt intotdeauna binevenite intr-o tara unde nimic nu e functional.

Sursa: Renne.ro

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.