Microsoft va ajunge sa dea Windows gratis

Scris de

Lansarea Chrome OS va face zile fripte si nopti negre celor de la Microsoft, sistemul de operare de Google urmand sa ia locul Windows incet-incet pe laptopuri si netbookuri.

Steve Sechrist, un analist al sectorului de comunicatii, scria in The Inquirer ca platforma Chrome OS, care e gratis, va ocupa eventual locul Windows pe laptopuri, fara a preciza insa o data sau un termen specific. Si pana la urma e logic, din moment ce Chrome OS e special proiectat pentru laptopuri in vreme ce greoiul Windows 7 e mai mult pentru desktopuri performante.

Produsul Google va forta Microsoft sa faca disponibil gratis sistemul de operare pentru a putea sa vinda alte produse ale sale, precum suita Office, potrivit unui raport din Smarthouse.

Sursa: International Business Times
Sursa foto: www.watblog.com

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] iar stocarea pe servere si serviciile vor elimina nevoia de centre de date. Asadar, Google dezvolta Chrome OS ca un sistem de operare pentru netbook-uri si alte aparate conectate la internet. In esenta este “un browser intr-o cutie”. Nu are suport […]

  2. […] altfel, in urma cu trei ani, cand Google tocmai ce lansa Chrome OS, analistul Steve Sechrist, prezicea ca Microsoft va ajunge sa ofere gratis Windows pentru a putea sa ofere apoi alte produse alte sale, precum suita Office. Un astfel de scenariu era […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.