Moto X, primul smartphone unde posesorii pot schimba designul

Scris de

Viitorul smartphone Moto X, primul realizat de Motorola sub “domnia” Google, va avea un design personalizabil, scrie Ad Age, care citeaza o reclama cumparata de compania americana in presa de peste Ocean.

Motorola a rezervat cate o pagina de reclama in editiile de maine, 4 iulie, ale publicatiilor New York Times, Washington Post, USA Today si Wall Street Journal. Aici se lauda, in mod patriotic, faptul ca smartphone-ul este „construit in SUA”, in fabrica din Texas.

In schimb, apare si o notiune criptica potrivit careia Moto X va fi „primul smartphone pe care il vei proiecta tu insuti”.
Ca orice teaser care se respecta, nu stim daca asta inseamna ca utilizatorii pot personaliza exteriorul sau pot chiar alege ei insisi specificatiile.

Aceasta idee din urma este o idee revolutionara pentru sectorul dispozitivelor mobile, insa e ceva perfect normal pentru calculatoare, unde utilizatorii pot alege procesorul, cantitatea de memorie RAM, hard-disk-ul folosit la stocare, placa video, sursa ori carcasa. De asemenea, nu trebuie uitat ca Google a cumparat acum doi ani patentele Modu, care realiza un telefon interschimbabil, ce folosea o serie de accesorii externe.

Acest lucru ar explica de ce in informatiile de pana acum Moto X avea specificatii diferite, de la un dual-core Snapdragon S4 pana la un foarte performant Snapdragon 600 si de la un ecran 720p pana la unul full HD 1080p. Acest lucru ar insemna si diferente mari de pret, ca si faptul ca dispozitivul ar putea fi comandat pe Google Play, intocmai ca dispozitivele Nexus.

In fine, pata de „culoare” o reprezinta aparitia noului logo Motorola, unde clasica litera „M” este inconjurata de un cerc in culorile Google.

Sursa: The Verge
Sursa foto: Pocket Now

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.