Motorola, data in judecata pentru numele tabletei Xoom

Scris de

Nici bine nu a fost pusa in vanzare, ca tableta Xoom intra in scena cu un scandal. Xoom Corp, operator al unui site de transferuri internationale de bani, a dat in judecata Motorola Mobility Holdings Inc pentru incalcarea marcii proprii.

Xoom Corp, bazata in San Francisco, spune ca isi ofera serviciile online din 2003 si a inregistrat marca “Xoom” in 2004.
Problema e mai complicata, din moment ce aplicatia Motorola din decembrie a fost respinsa de autoritati pe motiv ca e prea similara cu o marca a Zoom Telephonics din Boston.
Dar pe 10 februarie, Motorola a anuntat ca a ajuns la un acord cu Zoom si ca n-ar fi nicio confuzie datorita diferentei foarte mari intre bunurile si serviciile oferite de ambele firme. Zoom Telephonics produce modemuri si alte produse de comunicatii.

Xoom Corp a depus cereri suplimentare pe 24 ianuarie pentru numele Xoom folosit pentru un site si soft legat de transferuri de bani. Compania mai acuza Motorola si ca a cumparat numele Xoom pentru cautarile online. Acum tablete Xoom apare prima in rezultate iar Xoom.com apare al doilea rezultat.

Sursa: Bloomberg
Sursa foto: Motorola

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.