Motorola ironizeaza Apple: iPad este un iPhone gigant

Scris de

Intr-un filmulet care prefateaza lansarea unei tablete la Consumer Electronics Show (CES), Motorola ironizeaza atat religiile lumii cat si Apple si Samsung.

Intitulat “Evolutia tabletelor”, filmuletul animat porneste din Egiptul antic, unde este redata o piatra cu hieroglife. Despre aceasta spune ca are “grafica buna”, dar greutatea o face dificil de purtat. Mai departe sunt prezentate “tablele legii”, aduse de Moise de pe muntele Sinai, si care cuprindeau Cele Zece Porunci. La acestea e laudata durabilitatea dar Motorola spune ca au zero flexibilitate, deoarece nu pot fi editate…
Urmeaza piatra Rosetta – suport multilingvistic dar rezolutie slaba, o stela maya – distributie de succes in zona latino-americana dar tinde sa se distruga in 2012. Aceasta este o intepatura la ideile vehiculate in mitologia maya, ca lumea se va termina in 2012, cand se termina si calendarul.

Spre final se ajunge la iPad, despre care spune ca este un iPhone gigant si la Samsung Galaxy Tab, cu Android, dar care foloseste o versiune pentru telefoane a sistemului de operare.
Dupa care, sub un invelis asteapta noul gadget Motorola…
Filmuletul include si o albinuta, aluzie la Android 3.0 Honneycomb, special proiectat de Google pentru tablete.

Noul produs ar putea fi exact tableta cu care a fost surprins Andy Rubin recent, despre care tot el spunea ca este … Motorola, foloseste procesor nVidia Tegra 2 si ruleaza Android 3.0.

Imensul succes al Apple iPad si Samsung Galaxy Tab a dus ca fiecare producator sa vrea o felie din tort. Si dupa anunturi peste anunturi, extazieri si intarzieri, iata la lumea Android isi va primi masculul alfa in domeniul tabletelor tot de la Motorola, dupa ce compania americana a pornit revolutia si in domeniul telefoanelor inteligente prin modelul Droid.

Sursa: Mashable
Sursa foto: RENNE

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.