Motorola persifleaza Apple cu propriile arme

Scris de

Renascuta din propria cenusa datorita Android si libertatii pe care sistemul de operare de la Google o ofera, Motorola compara Apple cu o tiranie.

Spotul “La revedere 1984” (“Goodbye 1984”) aduce in lumina celebra reclama “1984” pe care Apple a rulat-o atunci cand a lansat Macintosh si care acum este un simbol in lumea intreaga. Apple se folosea atunci de viziunea unei lumi controlate si fara alegere oferita de George Orwell exact in romanul “1984”.

Motorola spune acum ca “2011 arata destul de mult ca 1984”: o autoritate, un design, un singur mod de lucra. Si ca e timpul pentru mai multe alegeri in afara de tableta iPad; mai exact viitoarea Motorola Xoom. Sunt laudate viteza (procesor dual core de 1 GHz), rularea de filme HD la 1080p, faptul ca e 3G dar se poate upgrada la 4G si flexibilitatea (prezenta Android 3.0 Honeycomb si Adobe Flash), plus cele doua camere, de 5 megapixeli in spate si 2 megapixeli in fata, spre deosebire de iPad care n-are niciuna.

Apple a fost deseori criticata pentru cenzura pe care o face in App Store, incepand de la aplicatiile porno, discriminari chiar si asupra unui castigator de premiu Pulitzer sau interzicerea Flash.

Filmuletul se incheie apoteotic cu mesajul “e timpul sa duci o viata libera”.

PS: Motorola zice ca aceasta e doar un teaser si ca sa ne asteptam la o reclama si mai si in timpul finalei Superbowl de duminica…


Sursa: BoyGeniusReport
Sursa foto: RENNE

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.