Mouse-ul Razer Naga Molten, ultimul racnet in materie de jocuri

Scris de

Profetii au avut dreptate! Jucatorii inraiti mai trebuie sa mai reziste doar putin, pentru ca mouse-ul Razer Naga Molten Edition Gaming Mouse este aproape de lumea celor vii.

Daca inca nu ati intrat in fibrilatie, atunci trebuie sa stiti ca la 80 de dolari este unul dintre cei mai fini si precisi “soareci” existenti, ca de altfel toata seria Naga. Butoanele stang si drept au un clic perfect iar suprafata sa matasoasa ajuta in cazul in care iti transpira palma.

Perifericul arata de parca tocmai a fost forjat in vulcanul din Mordor pentru a controla toti Naga invocati din adancuri de Illidan Stormrage. In mod paradoxal, dar desi arata “fierbinte”, se simte rece la atingere.

Daca pana acum nu sunteti convinsi, atunci aflati ca are doua butoane suplimentare pe stanga plus alte 12 in locul de pe interior unde vine degetul mare. Bineinteles, acestea sunt programabile. Si daca nici asta nu e de ajuns, atunci trebuie sa stiti ca exista pentru el add-on-uri pentru interfata si suport pentru jocurile de massive multiplayer gen World of Warcraft.

Din pacate va fi disponibil doar din 5 ianuarie 2011 asa ca scrisorile catre Mos Craciun se reporteaza pentru anul viitor.

Sursa: Mashable
Sursa foto: Mashable

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.