MSI lanseaza un laptop pentru jocuri, cu procesor AMD A10 si grafica Radeon 7970

Scris de

Pentru cei care cred ca procesoarele Intel costa prea mult la cat ofera, MSI a lansat laptopul de gaming GX60, cu “inima” AMD.

Diagonala ecranului LCD LED este de 15,6 inci iar masinaria include rezolutie de 1920 x 1080. Masinaria orbiteaza in jurul tehnologiei oferite de Advanced Micro Devices: procesorul este unul cu patru nuclee A10-4600, care foloseste arhitectura Piledriver. Fiecare dintre acestea este tactat la o frecventa de 2,3 GHz. Placa video Radeon 7970M care hraneste ecranul full HD este gata pentru DirectX 11 si e realizata pe procesul de 28 nm. Taiwanezii au mai inclus si alte bunatati: dual SSD in RAID, ceea ce ofera o viteza de 1.000 MB/s, cip Killer pentru conexiune fara lag la retea, sunet THX, plus o tastatura SteelSeries pentru gamerii inraiti. Vine cu Windows 7 Home, dar e recomandat un upgrade la varianta Professional.

Insa partile cele mai importante, pretul si data disponibilitatii, nu sunt anuntate.

Sursa: Engadget
Sursa foto: AMD

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.