NEC va prezenta o tableta cu doua ecrane la CES

Scris de

NEC va lansa o tableta cu doua ecrane ruland Android la Consumer Electronics Show din ianuarie. Potrivit HotHardware, aceasta va arata asemanator cu LifeTouch, pe care compania japoneza a prezentat-o luna trecuta pentru piata japoneza.

Modelul original al LifeTouch are un ecran de 7 inci. Noul gadget va avea doua astfel de ecrane, combinate cu WiFi, Bluetooth si conectivitate 3G. In plus, vom putea observa informatii diferite pe fiecare display simultan. Deocamdata nu se stiu detalii despre calitatea ecranului (capacitiv sau rezistiv) sau versiunea de Android rulata.

LifeTouch este oferita pe piata japoneza prin furnizorii de servicii telecom in loc sa fie vanduta direct. Aceasta intentioneaza sa ofere servicii de cloud computing. NEC mai planuieste si lansarea unui netbook cu Android, care sa aiba si tastatura fizica, la CES. Compania va prezenta si o versiune a tabletei LifeTouch cu un singur ecran.

Sursa: HotHardware
Sursa foto: HotHardware

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.