Amazon aduce ziare pe aplicatiile Kindle pentru a concura Apple

Scris de

Amazon extinde capacitatile aplicatiilor sale Kindle pentru diverse platforme si aduce ziare si reviste. Primii care beneficiaza de noile functionalitati sunt detinatorii de telefoane si tablete Android.

Extinderea vine exact exact la timp pentru lansarea “The Daily”, primul ziar exclusiv pentru iPad, care va aprea in 17 ianuarie. Aplicatia de Android este prima care va primi optiunile ca utilizatorii sa cumpere, sa citeasca si sa sincronizeze peste 100 de ziare si reviste, inclusiv New York Times, Newsweek si The Atlantic.
Mai mult, Android este o platforma de succes care se vadezvolta in timp, care nu are astfel de optiuni, pentru iPad inghesuindu-se magnatii Rupert Murdoch si Richard Branson.

Aplicatia este proiectata sa concureze cu Apple iPad, care vrea sa reinventeze lumea mass-media si coincide exact cu momentul in care telefoanele Android devin dominante iar tabletele pe aceasta platforma vor lua cu asalt lumea din 2011.

Ziarele sunt disponibile de mult timp pentru cititorul digital Kindle.

Sursa: Fast Company
Sursa foto: www.gottabemobile.com

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.