Office si Kinect au dus Microsoft la un profit-record

Scris de

Cea mai mare companie de software din lume a anuntat rezultatele pe ultimele trei luni: un profit net record, de 5,23 miliarde de dolari la venituri de 16,43 miliarde.

Cresterea profitului este de 13% fata de aceeasi perioada de anul trecut. “Am adus rezultate financiare puternice, in ciuda unui mediu mixt al PC-urilor (utilizatorii cumpara mai putin, firmele mai mult -nr), ceea ce demonstreaza puterea si respiratia afacerilor noastre”, a declarat Peter Klein, directorul financiar al Microsoft.

“Consumatorii achizitioneaza Office 2010, Xbox si Kinect in ritmuri formidabile, iar companii de toate marimile cumpara platforme si aplicatii Microsoft”, a mai spus el.

Compania a postat un profit operational de 5,71 miliarde de dolari, sau 5,23 miliarde profit net, ceea ce inseamna un castig de 0,61 dolari pe actiune. Adica in crestere cu 10%, 31% si, respectiv, 36% fata de aceleasi 3 luni din 2010.
De asemenea, compania a notat ca veniturile diviziei Online Services, care include Bing, au urcat cu 14%.

Sursa: Boy Genius Report
Sursa foto: www.sloperama.com

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.