Orange vinde manele

Scris de

Fratilor, intr-adevar vine Sfarsitul Lumii! Cum stateam eu ieri cu o bere in mana si infrigurat de iminenta Apocalipsa, m-am apucat sa fac update la sistemul de operare Android.

Asteptarea parea sa nu se mai termine pret de cateva minute, cat am upgradat aplicatia Kies si apoi si versiunea de firmware sub lumina fulgerelor de pe cer. Credinta m-a parasit, insa, cateva momente mai tarziu, cand la prima cheie, telefonul imi baga sub nas trei aplicatii de la Orange: App Shop, Ringtones si Games, fara ca eu sa le fi cerut. Si nici de update la Gingerbread n-avusai parte, ci doar la Froyo 2.2.1.
Incepand sa butonez, Beelzebut siAzazel au inceput sa ma bantuie: in sus-numita aplicatie Ringtones am masit ca dragul nostru operator telecom Orange Romania vinde manele. Pe post de sonerii de telefon, numai bune de a stresa oamenii in RATB sau metrou, ce dracu’ doar viata e scurta si plina de rahat.
La doar 1,6 euro bucata manelista, ca doar e criza si “trebuie sa mananca si gura lor ceva”…

Asteptam ca fanii lui Fernando de la Caransebes din grupurile Anonymous/4chan sa viziteze si ei serverele Orange in cautare de delectare intelectuala…

Sursa: RENNE
Sursa foto: www.webmyc.com

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.