Pantech Vega S5, un super-telefon de 5 inci cu camera de 13 megapixeli

Scris de

Pantech, al treilea producator de smartphone-uri din Coreea de Sud, a anuntat lansarea super-telefonului Vega S5.

Acesta are un ecran IPS LCD de 5 inci cu rezolutie 720p, procesor Qualcomm Snapdragon S4 si o camera de 13 megapixeli, fiind unul dintre cele mai performante existente pe piata la ora actuala. De asemenea, dispozitivul vine cu conectivitate 4G LTE pentru cele mai rapide retele mobile.
Pantech este in special mandra de marginea foarte ingusta dintre ecran si carcasa, despre care spune ca este mai subtire chiar decat cea de pe iPhone.

In privinta sistemului de operare, pe Vega S5 se afla o versiune puternic personalizata de Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Acesta include Smart Voice, un sistent virtual asemanator cu Siri de pe produsele Apple si cu S Voice de pe Samsung Galaxy S III.

Pre-comenzile se pot face din 4 iulie in Coreea de Sud iar produsul va fi disponibil la sfarsitul lui iulie. Pe de alta parte, nu exista inca planuri de lansare internationala dar e posibil ca telefonul sa ajunga pe piata din SUA, unde Pantech tot incearca sa se impuna.

Sursa: The Verge
Sursa foto: Into Mobile

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] de Sud, a ajuns sa lanseze telefoane cu cele mai noi cipuri si specificatii disponibile pe piata, concurand de la egal la egal Samsung si Apple. Insa nu e nici pe departe ultimul concurent prezent la turnir. In China, au urmat gigantii locali […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.