Peste 1.600 de jucatori au primit interdictie pe Modern Warfare 3

Scris de

Call of DutyJocul Call of Duty: Modern Warfare 3 abia daca a fost lansat de doua saptamani si 1600 de jucatori deja s-au decis ca este mai bine sa triseze decat sa joace corect.

Dar iata ca actiunile lor nu au ramas necunoscute si peste 1.600 de banari au avut loc, conform lui Robert Bowling, Creative Strategist in cadrul Infinity Ward. Desigur, numarul poate parea infirm in comparatie cu cei 3,3 milioane de jucatori care s-au logat pe Xbox Live pentru a juca Modern Warfare 3.

Bowling incurajeaza jucatorii sa ii parasca pe trisori, luand legatura directa cu echipa de securitate. “Fiecare banare este unica si are in vedere nivelul de idiotenie al ofensei. Cu cat idiotul este mai mare, cu atat lungimea ban-ului este mai mare. PermaIdiot este o varianta posibila.” spune acesta.

Iar acum vine si intrebarea logica.. de ce triseaza aceste persoane? Oare chiar se merita sa isi riste contul si statutul de jucator doar pentru o victorie, doua, trei? Sau poate ii satisface faptul ca cineva, undeva in lume, tocmai isi arunca monitorul pe geam de nervi ca tocmai a patit-o? Cine stie? Ah, corect.. trisorii stiu.

Sursa: Dvice
Sursa foto: Digital Trends

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.