Printul Charles ar putea deveni regele Romaniei

Scris de

Printul Charles, Marea BritaniePrintul Charles ar putea deveni regele Romaniei daca se plictiseste sa astepte sa fie incoronat pe tronul Marii Britanii, scrie ironic publicatia Daily Mail. Intr-un articol complex despre istoria politica a Romaniei este vehiculata si ipoteza ca Romania sa redevina monarhie.

Printul Charles este cel mai longeviv mostenitor al tronului britanic, insa asteptarea ar putea lua sfarsit daca Printul ar dori sa fie incoronat drept Regele Carol al III-lea .

Propunerea este corelata si cu declaratiile presedintelui Traian Basescu despre abdicarea Regelui Mihai.

Domnitorul roman Vlad TepesNumele Printului Charles a fost vehiculat dupa ce saptamana trecuta a aparut stirea ca Printul ar avea legaturi de rudenie cu Vlad Tepes.

”Este putin probabil ca aceasta varianta sa fie luata in serios avand in vedere ca Regele Mihai traieste si are familia sa”, scrie Daily Mail. Publicatia aminteste ca Regele Mihai a fost fortat de comunisti sa abdice iar apoi Romania a indurat anii comunismului, mai ales perioada lui Nicolae Ceausescu.

Se speculeaza, de asemenea, ca si mama Printului Charles, ar avea relatii de rudenie in Romania. Regina ar fi verisoara cu fostul Rege Mihai.

Zvonurile au aparut dupa vizita ministrului Turismului si Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, la Londra. ”Stralucitoarea” Elena Udrea, asa cum a numit-o presa britanica, a declarat dupa intalnirea privata cu Printul ca ”romanii ar trebui sa fie mai mult ca Printul Charles si ar trebui sa isi iubeasca tara”.

Intalnire Printul Charles si Elena Udrea

Sursa: Daily Mail
Sursa foto: Daily Mail

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.