Puteti avea cont pe @facebook.com, dar serviciul nu e email

Scris de

Scriam zilele trecute ca Facebook va lansa astazi propriul serviciu de email. Se pare insa ca ceea ce compania a prezentat este mai mult decat atat. Este vorba de un fel de “nod de comunicatiiā€ online, in care utilizatorii isi vor putea aduna toate sistemele de comunicatii folosite: emailurile, serviciile de mesagerie instant, SMS-urile sau mesajele de pe chatul Facebook. Utilizatorii isi vor putea creea adrese de email de forma “nume@facebook.com”, insa directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg sustine ca acesta nu este un serviciu de email ci ceva din generatia viitoare. “Nu cred ca emailul este modalitatea principala prin care oamenii comunica astazi”, a explicat el.

Potrivit sefului Facebook, noul sistem va avea trei caracteristici principale: simplitate, un inbox social si istoric al tuturor mesajelor si conversatiilor.

Initial noua platforma va fi disponibila numai pe baza de invitatie, urmand ca in lunile urmatoare sa devina functionala pentru toti utilizatorii Facebook.

Zuckerberg a mai spus ca noul sistem Facebook nu este un “ucigas Gmail” si ca, dupa parerea sa, platforma Google este una foarte buna. De asemenea, seful retelei sociale confirmat ca domeniul Fb.com va fi folosit pentru adresele interne de email ale angajatilor companiei.

Sursa: Renne
Sursa foto: GigaOM

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.