Glume cu bombe pe Twitter, ca protest impotriva justitiei strambe

Scris de

Mii de oamen

buy cheap cialis

i au trimis vineri glume cu bombe pe Twitter ca suport pentru Paul Chambers, cel care a fost condamnat din cauza unui tweet.

Utilizatorii de Twitter au realizat o campanie ad-hoc dupa ce un om care a amenintat ca arunca in aer un aeroport pe reteaua sociala a fost condamnat. Paul Chambers, un contabil de 27 de ani a pierdut apelul impotriva condamnarii si a obligativitatii de a plati o amenda de 1.000 de lire sterline si cheltuieli de judecata de inca 3.200 de lire sterline. El era ingrijorat ca va pierde un zbor catre Belfast, deoarece din cauza vremii aeroportul fusese inchis.
“Rahat! Aeroportul Robin Hood este inchis. Aveti o saptamana si un pic pentru a va aduna altgel arunc aeroportul in aer”, scria el in ianuarie. Mai jos aveti si varianta in engleza a tweet-ului sau.
El a fost trimis in judecata in baza unei legi din anii ’30 gandita original sa protejeze telefonistele de la Posta si nu in baza legislatiei anti-terorism care avwa nevoie de dovezi mai solide.

Avocatii drepturilor omului au criticat condamnarea sa, ca si comunitatea de pe Twitter. Folosind hashtag-ul #IAmSpartacus (“Eu sunt Spartacus” -nr) – o referinta la filmul unde gladiatorii isi proclamau solidaritatea cu Sparatcus proclamand fiecare ca el e Sparacus- mii de oameni au copiat si trimis in eter mesajul original al lui Chambers.

Tweet-ul a fost retrimis inclusiv de cateva celebritati britanice. Peste 5.000 de oameni au trimis mesaje cu IamSpartacus in mai putin de doua ore de la demararea campaniei.

Partea frumoasa e ca Chambers a ajuns impreuna cu fata catre care zbura in ianuarie, @crazycolours…

Sursa: The Guardian
Sursa foto: www.fightlinker.com

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.