Rusii pariaza ca Facebook va fi baza inteligentei artificiale in 10 ani

Scris de

Acum putem sta linistiti, nu algoritmii Google vor subjuga lumea dupa ce vor deveni constienti, ci cei ai Facebook. Ce “usurare”!

Digital Sky Technologies (DST), compania rusa de investitii care a preluat actiuni la Facebook, Groupon si Zynga – producatorul jocurilor Farmville si Mafia Wars – pariaza pe faptul ca Facebook va deveni in zece ani baza de la care se va dezvolta inteligenta artificiala mai departe.

Yuri Milner, directorul executiv al DST, a facut declaratia respectiva la conferinta Web 2.0 de la San Francisco. El a spus ca Facebook este un gen de companie care va schimba fundamental modul in care informatia este procesata astfel incat in timp ar putea fi baza pentru inteligenta masinilor.

Milner spune ca procesul s-ar putea intampla rapid, in urmatorii zece ani.

Mashable noteaza ca Facebook este locul central pentru datele sociale ale oamenilor, este personificarea online a personalitatilor lor, intereselor, prieteniilor si multe altele. Eventual companiile vor vedea oportunitatea de a imbunatati inteligenta artificiala prin folosirea datelor Facebook despre comportamentul uman si vor lega produsele de restul lumii.

Sursa: Mashable
Sursa foto: visualizeus.com

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] daca vi se pare ca ati mai vazut undeva asta, acest lucru se intampla pentru ca ati urmarit Matrix sau Total […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.