Samsung, data in judecata pentru copierea unui aspirator Dyson

Scris de

Mai tineti minte procesul de un miliard de dolari pierdut de Samsung in fata Apple? Sau litigiul cu Ericsson? Ei bine, nu sunt singurele.

Gigantul sud-coreean calca in strachini din nou: producatorul britanic Dyson acuza Samsung ca i-a copiat “in mod cinic” unul dintre modelele sale de aspiratoare.
In centrul problemei se afla modelul Motion Sync de la Samsung, care ar incalca un patent ce descrie un „mecanism de virare pentru aspiratoarele in forma de cilindru”.

Sir James Dyson, fondatorul firmei cu acelasi nume, s-a dezlantuit impotriva coreenilor: „Samsung are multi avocati specializati in proprietate intelectuala si mi-e greu sa cred ca aceasta nu este o incalcare deliberata si absolut nechibzuita a patentului nostru”, a spus el, pentru BBC News.

El a mai spus ca a fost fortat sa dea in judecata Samsung, dar ca mai bine ar investi in cercetare pentru a dezvolta o noua tehnologie decat sa se judece.

Sursa: Boy Genius Report
Sursa foto: www.ohnewsday.com

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.