Samsung Galaxy S III va avea procesor quad-core si ecran 3D

Scris de

Gigantul sud-coreean Samsung va lansa Galaxy S III la Congresul Lumii Mobile de la Barcelona, in luna februarie, scrie ETN News, care citeaza surse din industrie si preluat de The Next Web.

Publicatia raporteaza ca Samsung va introduce ultima sa liniei Galaxy la Barcelona, la un an dupa ce a lansat Galaxy S II, cel mai de succes telefon Android pana acum.
Dispozitivul e asteptat sa aiba procesor quad-core Exynos, produs de divizia de semiconductori a gigantului, cu fiecare nucleu dus la 1,5 GHz. De asemenea, ar putea avea tehnologie 3D, pentru ca Samsung vrea sa se diferentieze de rivalii sai.

De asemenea, capabilitatile de filmare si fotografiere 3D ar putea veni si pe alte telefoane Samsung anul viitor, in special pe un dispozitiv numit Galaxy S 3D – care sa ajute utilizatorii sa furnizeze continut tridimensional si pe televizoarele 3D. Acesta ar putea fi si el lansat in cel de-al doilea trimestru al anului.

PS: fotografia este falsa, dar sugestiva.

Sursa: The Next Web
Sursa foto: www.fueradecobertura.com

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (3)

 

  1. Pavel says:

    Un smartphone cu asemenea specificatii o sa fie grozav, intr-o alta prezentare am citit ca o sa dispuna de o campera de 12 MP, iar procesorul asta este…. racheta, asteptam cu nerabdare si alte informatii.

  2. Alex says:

    E incredibil nivelul pe care l-a atins Samsung. Au evolutat prin fiecare generatie de Galaxy si asta s-a vazut in vanzari si in faptul ca au ajuns pe prima pozitie la vanzarea de smartphoneuri, in fata unui producator ultramarketat ca Apple.

  3. Costea says:

    Suna foarte bine toate stirile despre noul Galaxy, ca sa poata concura cu asa ceva Apple trebuia sa faca un iPhone mult, mult mai bun decat 4S, iar in momentul asta nu stiu daca sunt in stare…

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.