Google+ va ajunge la 300 milioane de utilizatori in 2012

Scris de

Zilnic 625.000 de oameni se inscriu pe Google+, care a ajuns la 62 de milioane de membri in luna decembrie, potrivit lui Paul Allen, fondatorul Ancestry.com Inc, “statisticianul neoficial” al retelei sociale.

Allen a mentionat drept motive ale cresterii promovarea la TV prin reclame inclusiv cu foste glorii din NBA, lansarea Ice Cream Sandwich, care aduce o integrare a sistemului de operare Android cu Google+ si spiritul general de consumerism al Sarbatorilor de iarna.
Foarte important pentru Google este ca un sfert din utilizatorii G+ s-au inscris in luna decembrie, cand numarul total a crescut de la 50 de milioane la 62 de milioane de oameni contabilizati in data de 27 decembrie.
Allen a precizat ca la 1 octombrie Google+ avea 38 de milioane de conturi iar la 13 octombrie directorul executiv Larry Page anunta “mai mult de 40 de milioane”.
Statisticianul spune ca in acelasi ritm, la 1 ianuarie G+ va numara 65,8 milioane de membri iar la 1 februarie va contabiliza 85,2 milioane.
Prima suta de milioane va fi atinsa pe 25 februarie anul viitor iar 200 de milioane vor iesi la “recensamantul” din 3 august. Pana la finele lui 2012, reteaua sociala ar putea ajunge la 293 milioane de utilizatori, creand astfel un adevarat competitor pentru Facebook. Si asta pentru ca pe masura ce oamenii se inscriu, ei vor promova site-ul si familiei si prietenilor, ceea ce va genera in continuare crestere.

Reteaua fondata de Mark Zuckerberg numara acum 800 de milioane de utilizatori. Facebook vrea sa faca rost de 10 miliarde de dolari pentru proiecte viitoare prin listarea din 2012, la o evaluare de 100 de miliarde de dolari a companiei.

Sursa: The Next Web
Sursa foto: spicytec.com

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] Lansarea retelei sociale Google+ este si ea un… plus pentru gigantul cautarii. Aceasta aduna zilnic 625.000 de utilizatori si a ajuns la 62 de milioane de iar statistica arata ca va termina anul 2012 cu 300 de milioane daca se continua in acelasi […]

  2. […] investeste puternic in reteaua sa sociala, cumpara reclame in ziare si pe televiziuni. Recent, o reclama cu celebrii Mupeti a facut inconjurul planetei. Astfel, e posibil ca din decembrie incoace activitatea pe […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.