Microsoft are 50.000 de aplicatii in Windows Phone Marketplace

Scris de

Platforma Windows Phone prinde viteza: dupa ce acum o luna si jumatate ajunsese la 40.000 de aplicatii, ecosistemul Microsoft a ajuns acum la o cifra rotunda: 50.000 de programele si jocuri gata sa delecteze utilizatorii.

Numarul a fost raportat de All About Windows Phone, care urmareste XML-urile generate de Microsoft. Chiar daca Apple si Google au de zece ori mai multe aplicatii pentru iOS si Android in App Store, respectiv Android Market, este de remarcat faptul ca Microsoft a atins cota de 50.000 de aplicatii mult mai rapid decat Android, Symbian sau BlackBerry.

Partea buna pentru gigantul software este ca toata aceasta crestere accelereaza, in ultimele trei saptamani fiind adaugate aplicatii la o rata dubla. Desigur, WP7 calca acum pe o cale deschisa de Apple acum trei ani, asa ca e mult mai usor cand dezvoltatorii si utilizatorii de smartphone-uri sunt deja obisnuiti cu idea.

Acum tot ce mai are nevoie Windows Phone 7 sunt exact … clientii, in ciuda parteneriatului cu Nokia.

Sursa: The Verge
Sursa foto: mobile.hdblog.it

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.