Samsung persifleaza fanii Apple: niste hipsteri spalati pe creier

Scris de

Fanii Apple sunt niste hipsteri spalati pe creier care stau ore in sir la coada pentru un produs care nici macar nu e mai bun decat ce se gaseste deja pe piata.

Cam asta e parerea Samsung, exprimata intr-o reclama numita sugestiv “The next big thing” (urmatorul mare lucru- nr), care promoveaza telefonul Galaxy S II. “Niciodata nu as putea cumpara un Samsung. Sunt creativ”, spune un hipster asezat pe trotuar in fata unui magazin unde se lanseaza un nou produs Apple. “ Dude, you’re a barista”, ii spune un alt hipster stand langa el la coada.

Un fel de “Ba, esti un chelner, n-ai ce creativ sa fii”. Un individ se intreaba cum de a abandonat careva coada cand mai sunt doar 9 ore pana la lansare. Altul isi pune intrebarea “cum o sa vada lumea ca mi-am facut upgrade, daca (telefonul) arata la fel”?
Fanii Apple sunt prezentati in toata splendoarea lor de Homo Sapiens care nu gandesc.

In final, hipsterii vad la niste trecatori telefoane Samsung Galaxy S II si remarca marimea si luminozitatea ecranului Super AMOLED Plus. Apoi afla ca are si 4G LTE, ceva ce iPhone nu stie…

Aceasta este ultima lovitura din lungul sir de batalii in care sunt inclestati gigantii Samsung si Apple in privinta patentelor si gadgeturilor produse.

Sursa: SlashGear
Sursa foto: htc-phones.net

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (4)

 

  1. Sabin says:

    Foarte funny reclama, iar fani Apple nu au de ce sa se supere. Pentru ca eu sunt de parere ca cine sta vpluntar la cozi ore intregi pentru orice produs care nu este un aliment sau ceva de care sa depinda viata sau supravietuirea ca individ, are ceva probleme care nu se pot rezolva decat la un medic spacialist :)).

  2. […] Stiinta & Tehnica « Samsung persifleaza fanii Apple: niste hipsteri spalati pe creier […]

  3. Costea says:

    Cum sa nu faci au baza de niste oameni care stau noaptea la coada ca sa dea o caruta de bani pe un produs/dispozitiv(orice) care nu este vital? E comportamentul asta unul normal? Eu nu as proceda in felul asta nici daca l-as primi gratis…

  4. […] ce recent a ironizat de fanii Apple care asteapta cu orele pentru lansarea unui produs, Samsung a mai detonat o bombita in curtea de la […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.