Samsung a “furat” pana si o fetita din reclamele Apple

Scris de

Dupa ce recent a ironizat de fanii Apple care asteapta cu orele pentru lansarea unui produs, Samsung a mai detonat o bombita in curtea de la Cupertino.

Mai multe publicatii online raporteaza ca Samsung pare ca a angajat pentru o reclama la tableta sa Galaxy Tab de 8,9 inci aceeasi fetita care anterior a fost prezenta in spoturile de promovare pentru camera de pe iPhone 4S. Cei doi giganti sunt inclestati in peste 20 de procese din 10 state ale lumii, Apple acuzand ca Samsung a copiat in produsele sale designul iPhone si iPad. In contrapartida, Samsung acuza compania co-fondata de Steve Jobs de violarea patentelor sale 3G. Apple este cel mai mare client al sud-coreenilor, fabricand procesoarele din gadgeturile americanilor si livrand memorii si display-uri.

Desigur, se poate sa fie o coincidenta sau doar o asemanare, totusi nu ne putem abtine sa nu va prezentam clipurile in cauza.

Sursa: The Verge
Sursa foto: RENNE

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Alex says:

    Pana una alta Samsung le-a “furat” prima pozitie in topul producatorilor de smartphones :)), asta e cel mai important aspect. Rezultatele preliminare ale vanzarilor pe trimestrul IV arata ca se pastreaza avansul coreenilor.

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.