Samsung recunoaste ca touchscreen-ul de la Apple este mai bun, ca sa scape de proces

Scris de

Samsung a recunoscut ca sistemul multitouch al Apple este mult mai bun decat cel prezent pe telefoanele cu sistem Android. Pentru a evita retragerea de la vanzare a modelelor de smartphone-uri in Olanda, Samsung a fost nevoita sa recunoasca public suprematia Apple in ceea ce priveste sistemul multitouch.

In cadrul celui mai recent proces intre cele doua companii, Apple sustine ca telefoanele inteligente ale Samsung  ar trebui retrase de la vanzare in Olanda deoarece se incalca drepturile de autor pentru sistemul multitouch. Mai precis, Apple este de parere ca Samsung incalca drepturile pentru intreg sistemul sensibil la atingere – inclusiv o functie care opreste utilizatorii sa poata actiona accidental doua butoane in acelasi timp.

Aceste ultime acuzatii ar putea cauza retragerea de la vanzare a modelelor Samsung cu sistem Android 2.3 Gingerbread si mai nou, in toata Uniunea Europeana, deoarece punctul de distributie al companiei se afla in Olanda.

Samsung a recunoscut ca sistemul celor de la Apple este mult mai avansat, dar ca drepturile de autor pentru touchscreen sunt invalide, intrucat  acesta este similar cu o alta tehnologie. Un verdict clar in cadrul acestui nou proces este asteptat pe data de 24 octombrie.

Sursa: The Inquirer
Sursa foto: b2technews.weebly.com

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.