Totul despre blog – The Sartorialist : Closer

Scris de

Bloggerii de succes nu se mai multumesc doar cu postarile zilnice si cu valul de admiratie, comentarii si trafic venit din partea publicului. Contractele de publicitate, campaniile cu sau fara profit, implicatiile politice si dreptul la formarea opiniei publice sunt deja printre atributele posesorilor de bloguri.

thesartorialist.com este una dintre cele mai cunoscute povesti de succes din blogosfera. Toti marii bloggeri de moda se inclina in fata unicului Scott Schuman, al carui ochi bine antrenat a surprins si fotografiat mii de ipostaze stradale reprezentative pentru moda momentului. Femei sau barbati, oameni de pe strada sau vedete, nimeni nu a scapat comentariilor din thesartorialist.com, atata vreme cat imaginea sa era una potrivita. Dupa marile evenimente mondene sau legate de moda, publicul se inghesuie sa vada pe cine a surprins Schuman. Aparitia pe blogul sau este cinstea suprema in domeniu, garantia unui stil unic si demn de urmat si de catre altii.

Activitatea bloggerului de moda a atins insa un punct culminat si, probabil, a fost necesara o reorientare a carierei domniei sale. Astfel, Scott Schuman s-a gandit sa publice fotografiile sale intr-o carte: Closer. Prin aproape 40 de imagini, Closer isi conduce publicul prin stilul si atitudinea diferitelor culturi ale modei. Paris, Milano, Londra, New York, Coreea, Japonia sunt doar cateva din destinatiile acestui volum. Mai mult, cartea poate veni intr-una din cele doua variante de coperta: una destinata doamnelor si alta domnilor. Pretul este destul de mic, 16.5 $ pe amazon.com, dar promovarea volumului este pe masura popularitatii autorului.  Scott Schuman a plecat intr-un turneu de promovare a  cartii sale, organizand sesiuni de autografe si intalniri cu publicul, asa ca nu ne indoim de succesul cartii.

Sursa: Renne
Sursa foto: thesartorialist.com

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.