Android-uri gratuite pentru detinatorii de iPhone 4 nemultumiti

Scris de

Iata aici o miscare de PR si marketing surprinzatoare. Detinatorii de iPhone 4 din Marea Britanie pot astepta ca Apple sa le dea o husa gratuita pentru a remedia problema cu receptia sau pot cere de la Samsung un telefon Android Galaxy S, tot gratuit. Iar vestea buna e ca utilizatorii isi pot pastra in continuare si terminalul Apple. Numarul de Galaxy S pe care Samsung il poate oferi nu este foarte mare, insa, potrivit reprezentantilor companiei, “sunt destule terminale disponibile”.

Samsung Galaxy S ruleaza sistemul de operare Android 2.1, are un ecran AMOLED cu diagonala de 10,2 cm, procesor de 1 GHz, camera de 5 megapixeli cu autofocus si capacitate de stocare de pana la 32 GB, prin intermediul unui card de memorie MicroSD.

Sursa: Tom’s Hardware
Sursa foto: Samsung Romania

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] camerei sale cu rezolutie imensa. Nici ecranul nu e la fel de mare, doar 3,5 inci fata de 4 inci ai Samsung Galaxy S in timp ce Sharp a lansat un model cu ecran de 5 inci. La nivel minimal face cam tot ce fac si […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.