Sanctiunile SUA blocheaza World of Warcraft in Iran

Scris de

Unul dintre cele mai curioase efecte ale sanctiunilor americane impotriva Iranului este restrictionarea accesului la popularul joc World of Warcraft, dezvoltat de Blizzard.

Gamerii au inceput sa se planga pe forumuri asupra a ceea ce credeau a fi o cenzura din partea propriului guvern. Ca in final sa li se raspunda ca de vina sunt sanctiunile americane impuse Teheranului. “Restrictiile SUA privind comertul si legile privind sanctiunile economice interzic Blizzard sa faca afaceri cu rezidenti din anumite tari, inclusiv Iran. Cativa dintre voi ati vazut si citat textul in Acordul partilor privind Termenii de Folosire, care trimit la aceste sanctiuni impuse de guvern. In aceasta saptamana, Blizzard a inasprit procedurile sale pentru a asigura respectarea acestor legi, iar jucatorii conectati din tarile afectate sunt restrictionati sa acceseze jocurile si serviciile Blizzard”.
De mentionat ca aceste legi nu permit Blizzard sa dea oamenilor banii inapoi sau sa aiba alte optiuni.
Adica, si furati si cu banii luati.

Partea proasta e ca prin aceste legi, SUA ajung sa cenzureze internetul si ajung sa blocheze oameni simpli de la a accesa diverse servicii web. Ceea ce este foarte periculos…

Sursa: Business Insider
Sursa foto: Blizzard

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.