Schmidt, probleme de pronuntie “Goog(u)le”?

Scris de

Sa fii celebru si bogat ca Eric Schmidt este probabil plictisitor adesea. Altfel nu imi explic de ce seful Google face constant declaratii spuse inainte de a fi gandite. Recent, Schmidt a declarat ca cei care au o problema cu Google Street View (video) si camerele care le fotografiaza casa, ar trebui sa se mute. Simplu, nu?

Urecheat probabil putin de departamentul de PR al gigantului serviciilor online, Schmidt si-a cerut scuze, insa nu pentru ca ar fi zis asta ci pentru ca nu s-ar fi facut bine inteles. Iata ce sustine directorul general al companiei ca ar fi zis de fapt: “Daca sunteti ingrijorati in legatura cu Street View si vreti ca locuinta vostra sa nu mai apara acolo, va rog contactati Google.” In inregistrarea video se vede insa clar ca Schmidt, in niciun caz, nu a declarat asta.

Printre gafele celebre ale lui Schmidt se numara afirmatia ca blogerii nu se pot compara cu jurnalistii “adevarati” si aceea ca adolescentii de azi vor trebui sa isi schimbe identitatea pentru a scapa de trecutul online. O compilatie cu declaratiile lui Schmidt o puteti vedea aici.

Sursa: CNET
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.