Shazam are 250 de milioane de utilizatori si se muta pe tv

Scris de

Shazam, aplicatia care recunoaste melodiile dupa ce “asculta” un fragment, a ajuns la 250 de milioane de utilizatori. Acum compania a adaugat posibilitatea de a detecta si show-uri TV.

Cu ajutorul acestei noi facilitati se pot descoperi actorii, programul si postul tv , insa optiunea este disponibila doar in SUA, unde va lucra cu 160 de canale. Utilizatorii pot ulterior sa partajeze sau sa comenteze pe Facebook sau Twitter. Deocamdata nu au fost anuntate planuri pentru extinderea acestei noi facilitati in afara SUA.
Shazam a semnat recent un parteneriat cu ITV, prin care telespectatorii pot interactiona cu reclamele, pot intra in competitii, descarca muzica sau pot afla informatii despre alte produse. Spre exemplu, peste un milion de oameni au tag-uit ceremonia de inchidere a Olimpiadei.

Ceea ce inseamna ca Shazam este una dintre cele mai descarcate aplicatii din toate timpurile, de la debutul sau din 2008.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: www.tvthrong.co.uk

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.