Sistemul de navigare Fujitsu iti gaseste masina oriunde ar fi

Scris de

Daca memoria iti joaca feste si nu mai stii unde ti-ai parcat masina, nu-i nicio problema cand detii un iPhone: sistemul de navigare Fujitsu o gaseste in locul tau.

Fiind stocat pe un card de memorie SD, sistemul de navigare AVN-F01i este capabil sa iti utilizeze iPhone-ul si sa te ghideze imediat spre locul in care ti-ai lasat automobilul. Dupa conversie, el va costa in jur de 1.000 de dolari, fara a mai fi nevoie de bani in plus pentru aplicatiile aferente gadgetului. Sistemul are un ecran tactil senzitiv de 7 inci, plus senzor GPS si giroscop. Pe card se pot stoca 8 GB de informatii, iar dispozitivul poate fi folosit drept un CD-player sau televizor digital.

Pana in prezent, Fujitsu Ten a dezvoltat trei aplicatii importante. Prima, cunoscuta drept “Doco Car” (Unde-i masina), se bazeaza pe o tehnologie a realitatii augumentative si functioneaza pe baza suprapunerii imaginilor: peste o poza facuta cu iPhone-ul, va aparea imediat o sageata ce te va ghida pana la masina parcata. A doua aplicatie, “TwitDrive”, este utila fanilor retelelor sociale, intrucat te ajuta sa pastrezi legatura cu prietenii pe Twitter, iar a treia, “Car News Reader”, iti citeste titlurile stirilor din ziua respectiva.
Lansarea va avea loc in iulie.

Chiar daca sistemul de navigare Fujitsu nu uita unde iti lasi masina, cel mai bun remediu este nu sa il achizitionezi imediat, ci sa incerci sa iti imbunatatesti memoria.

Autor: Alexandra Lopotaru

Sursa: Ubergizmo
Sursa foto: TechOn

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.