Alonso castiga sesiunea de antrenamente din Canada

Scris de

Fernando Alonso (Ferrari) a reusit sa castige a doua sesiune de antrenamente din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Canadei. Pe locul doi s-a clasat Sebastian Vettel, care a revenit dupa un accident in prima sesiune de antrenamente, iar pe trei a terminat Felipe Massa.

Pilotii de la Mclaren Mercedes, britanicii Lewis Hamilton si Jenson Button, s-au clasat pe locurile 4 si 5. Acestia au fost urmati in clasament de compatriotul lor, Paul di Resta, de la Force India.

Sesiunea de antrenamente a fost oprita de doua ori, din cauza accidentelor in care au fost implicati Kamui Kobayashi (Sauber) si Jerome D’Ambrosio (Virgin Racing). Cei doi au intrat intr-un zid in virajul 4, dar au scapat nevatamati.

Echipa Sauber a anuntat la inceputul sesiunii ca pilotul lor, Sergio Perez, nu s-a refacut si nu va putea lua startul in cursa din Canada. Acesta suferise un accident destul de serios in calificarile din cursa trecuta, de la Monte Carlo. Perez va fi inlocuit de veteranul Pedro de la Rosa.

Calificarile pentru cursa canadiana incep sambata (11 iunie), de la ora 20 (ora Romaniei).

 

Sursa: Eurosport
Sursa foto: Eurosport

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.