iOS 6 va fi disponibil si pentru modelele vechi de iPhone

Scris de

Noul sistem de operare iOS 6 va fi disponibil si pentru iPhone 3GS, iPhone 4 si iPhone 4S de pe data de 19 septembrie, a anuntat Apple. Compania a facut acest anunt dupa lansarea noului iPhone 5. De asemenea, iOS 6 va fi compatibil cu iPad 2 si iPad 3.

Principala schimbare prezenta in noul sistem de operare este aplicatia de harti. Aceasta contine date complete preluate de la TomTom, navigatie pe etape si vizualizare 3D a cladirilor.

O alta aplicatie care a fost imbunatatita in iOS 6 este Siri care acum poate fi instalata si pe ultima versiune de iPad. Siri foloseste localizarea pentru a oferiĀ  proprietarului sugestii de baruri, restaurante sau alte puncte de interes, la nevoie. De asemenea, aplicatia poate fi setata astfel incat sa interactioneze cu alte programe instalate pe gadget.

Sistemul de operare iOS6 include, de asemenea, integrare Facebook, posibilitatea deschiderii de tab-uri iCloud multiple in browserul Safari, imbunatatirea serviciului de mesagerie iMessage si multe altele.

Pana in acest moment, compania nu a oferit informatii despre compatibilitatea acestor noi functii pentru dispozitivele din generatiile anterioare ce vor rula noul sistem de operare.

Sursa: The Inquirer
Sursa foto: Apple Insider

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.