Super Mario Bros aniverseaza 25 de ani

Scris de

best price cialis

0.jpg” alt=”” width=”150″ height=”150″ />Celebrul joc Super Mario Bros a fost lansat in Japonia cu 25 de ani in urma pe Famicom, versiunea japoneza a ceea ce americanii numeau Nintendo Entertainment System.

De atunci, Mario si prietenul sau Luigi au ajuns unele dintre cele mai iconice personaje si branduri din industria de divertisment a planetei.
Mario mai aparuse anterior si in jocurile arcade Dankey Kong si Mario Bros, dar a fost nevoie de Super Mario Bros care l-a propulsat pe instalatorul italian la statutul de icon si a contribuit semnificativ in raspandirea jocurilor in lume.

Jocul s-a vandut in peste 40 de milioane de copii in ultimii 25 de ani, fiind cel mai bine vandut joc din lume pana recent. Titlul apartine acum Wii Sports, iar jocul vine pe consola Nintendo Wii.

Pentru a celebra a 25-a aniversare, Nintendo a lansat un filmulet cu un fel de tunel al timpului care sa rate lansarile majore.
The Guardian a mai prezentat si 25 de lucruri amuzante legate de mario iar o reclama si-a facut aparitia cu celebrul personaj.

Sursa: Mashable
Sursa foto: Mashable

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] Noi facem jocuri pentru dispozitivele Nintendo, si este un avantaj competitiv pentru noi. Poti juca Mario doar pe un dispozitiv Nintendo, asa din acel punct de vedere, nu ma astept sa vedem francizele […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.