Totul despre blog – Alege Blogul cititorilor Renne 2012!

Scris de

Asa cum ii sta bine unei reviste cu renume, ne pastram bunele obiceiuri si incercam sa va aflam preferintele pentru 2012 in materie de bloguri. Cei care v-au cucerit timpul si atentia vor fi invitati la un scurt interviu astfel incat cititorii lor sa-i poata cunoaste mai bine.

Ca si anul trecut va asteptam nominalizarile prin comentarii la acest articol pana pe 15 ianuarie 2012. Puteti nominaliza blogurile proprii sau cele pe care le cititi cel mai des. Singura regula este sa fie blog! Vom face o selectie in intervalul urmator si va vom prezenta blogurile alese urmarind criteriile unui blog bun, asa cum serialul Totul despre blog v-a obisnuit.

Blogurile selectate vor putea fi votate in cadrul sondajului din articolul in care sunt prezentate. In functie de numarul de nominalizari si de numarul blogurilor selectate vom amana anuntarea castigatorilor astfel incat toti candidatii sa beneficieze de prezentare si timp de votare.

Castigatorii vor fi contactati prin e-mail sau prin intermediu blogurilor proprii si vor fi invitati la discutii in interesul cititorului Renne! Va asteptam nominalizarile in numar cat mai mare. Succes!

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (7)

 

 1. Se accepta doar bloguri in limba romana.

 2. Paula says:

  cabral

 3. georgiana ivascu says:

  Cred ca cel mai des ma uit pe blogul Danei Rogoz 🙂

 4. Ioana says:

  Pe mine ma intereseaza Makeup by Rouxy
  (http://makeupbyrouxy.wordpress.com/)

 5. luci says:

  florentindeac.weblog.ro, blog de jurnalist incomod

 6. […] pot fi facute printr-un comentariu la aceastapostare sau la articolul care anunta competitia. Singura regula a concursului este ca blogul nominalizat sa fie scris in […]

 7. lotusull says:

  Nominalizarea mea :

  Cabral

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.