Totul despre blog – Google Translate este disponibil pentru Dynamic Views

Scris de

Noile modalitati de vizualizare oferite de platforma de bloguri Blogger introduc treptat toate facilitatile cu care utilizatorii sai erau obisnuiti. Design-ul, integrarea cu Google+, noile modalitati de a obtine castiguri sunt doar cateva dintre imbunatatirile aduse de Blogger in ultima vreme.

De curand, Blogger a introdus si alte aplicatii in pachetul oferit pentru Dynamic Views. Printre acestea se regaseste si una dintre cele mai utile aplicatii cu marca Google: aplicatia de traducere. Google Translate va poate aduce vizitatori care nu cunosc limba in care e scris blogul. Aplicatia traduce paginile web in peste 50 de limbi.

Tot pentru Dynamic Views, Blogger a adaugat gadget-uri dedicate listelor de bloguri, listelor de text sau de link-uri. Pentru utilizarea acestora, din panoul de administrare al blogului se alege pagina Layout (Aspect) si optiunea Add a gadget (Adaugati un obiect gadget).

Sursa: http://buzz.blogger.com/
Sursa foto: http://buzz.blogger.com/

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.