Totul despre blog – Platforma Blogger are o noua fata

Scris de

Dupa lansarea lui Google+ multe din aplicatiile Google au fost modificate pentru a se integra frumos in marea familie Google. Astfel, platforma pentru bloguri Blogger are de la 1 septembrie o noua fata. Cei de la Blogger au rescris tot mecanismul de editare si administrare a blogurilor si au refacut designul platformei integral.

Principalele modificari aduse de Blogger au ca scop realizarea unei platforme simple si eficiente. De acum puteti din orice pagina a tabloului de bord sa incepeti noi postari sau sa le editati pe cele vechi. De asemenea, editorul de texte a fost extins pentru a inlesni previzualizarea materialelor.

Sectiunea Prezentare generala a noii interfete va prezinta cateva informatii de baza legate de blogul dumneavoastra (numarul de afisari, numarul de postari si numarul de comentarii primite) si ultimele stiri de la Blogger si sfaturi de utilizare a platformei. Celelalte sectiuni ale interfetei sunt in mare aceleasi cu cele cu care v-ati obisnuit. Pentru mai multe detalii puteti consulta pagina de instructiuni dedicata noii interfete .

Noua interfata Blogger este activata la cerere. Din Tabloul de bord curent alegeti optiunea Incercati noua interfata Blogger. Deocamdata aveti si optiunea de intoarcere la vechea interfata (Reveniti la vechea interfata).

Sursa: Renne
Sursa foto: Blogger Buzz

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.