Domino’s Pizza vrea sa deschida un restaurant pe Luna

Scris de

pizzaPizza Hut a livrat in 2001 pizza unor astronauti. Acum, rivala companiei, Domino’s Pizza, a anuntat ca vrea sa deschida un restaurant pe suprafata Lunii.

O firma de constructii a venit cu un plan pentru restaurant si se pare ca acesta va fi facut din beton, avand o forma de cupola.

Compania estimeaza ca intregul proiect va costa in jur de 22 miliarde dolari, dintre care 7 miliarde vor fi necesare pentru a transporta pe luna 70 de tone de materiale de constructii si echipamente pentru facut pizza, cu ajutorul a 15 rachete.

Se anticipeaza ca restaurantul sub forma de cupola va avea doua etaje cu diametrul de aproximtiv 26 metri, un subsol placat cu otel si o zona pentru prepararea pizzei.

Am inceput sa ne gandim la acest proiect de anul trecut, dar inca nu am hotarat cand se va deschide restaurantul“, spune un purtator de cuvant al Domino’s Pizza. “In viitor, anticipam ca vor locui multi oameni pe Luna“.
Domino's Pizza pe luna

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: Wikimedia

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.