De ce ar trebui ca Fabregas sa confirme?

Scris de

FabregasIn primul rand, jucatorul crescut de La Masia se cunoaste inca din juniorat cu unii dintre colegii sai de acum, prietenia sa cu Messi si incercarile argentinianului de a pune presiune pe Arsenal in speranta ca il vor lasa sa plece sunt de notorietate. Totodata, se stie ca fotbalul pe care l-ai invatat in juniorat este cel care te formeaza, iar Fabregas cunoaste foarte bine sistemul de joc implementat de Barcelona incepand de la centrele de copii si juniori.

Mai mult decat atat, jocul echipei nationale a Spaniei se identifica tot mai mult cu jocul Barcelonei de posesie, deoarece mai mult de jumatate din primul unsprezece e format din jucatori catalani. Prin urmare, Cesc nu ar trebui sa fie strain de acest joc de posesie si pase indelungate, cu atat mai mult cu cat jocul implementat de fostul sau antrenor de la Arsenal, Wenger, nu difera mai cu nimic.

Motivele de bucurie pentru fanii catalani sunt cu atat mai mari cu cat statisticile arata ca in ultimul sezon la Arsenal, a dat mai multe pase de gol decat noii sai colegi din compartimentul de mijloc. Pe langa un bun pasator, Cesc a aratat in acest inceput de sezon si ca este un bun marcator, golurile sale in toata cariera la Arsenal fiind in numar de 57. Ramane de vazut daca mutarea asteptata de toti va avea loc si Guardiola va decide inlocuirea lui Segio Burquets cu Fabregas, iar acesta va deveni un titular incontestabil. Odata cu aceasta mutare Barcelona va fi si mai ofensiva, dar risca si in a se descoperi in aparare, Busquets fiind unul din cei mai buni inchizatori la ora asta.

Sursa: Renne
Sursa foto: Bar Kulan

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.