Totul despre blog – Vogue.com organizeaza Online Fashion Week

Scris de

Vogue.com din Marea Britanie organizeaza in decembrie 2011 Online Fashion Week. Este prima manifestare de acest gen realizata integral pe Intenet, prin intermediul unui blog.

Timp de o saptamana, unul din blogurile Vogue.com va publica sfaturi despre moda, va organiza vanzari de produse, va oferi continut exclusivist si va strange fonduri pentru actiuni caritabile. Organizatorii spera sa depaseasca suma de 40 000 de lire sterline stransa in noiembrie 2010 prin evenimentul Fashion’s Night In organizat de asemenea exclusiv online.

Pana pe 5 decembrie 2011, Vogue.com va discuta cu designerii si magazinele care vor sa participe si va alcatui o lista secreta de colectii unicat, piese vestimentare in editii limitate, oferte speciale si alte surprize negociate cu acestia. Din 5 decembrie 2011, ora 9:00 si pana pe 9 decembrie 2011, ora 18:00, blogul va publica non-stop toate surprizele adunate si va da liber la cumparaturi.

Sursa: Vogue
Sursa foto: Vogue

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.