Totul despre blog – WordPress lanseaza versiunea 3.6 Beta 3

Scris de

Pentru cei care nu sunt obisnuiti cu numerotarea versiunilor de software, ‘Beta’ inseamna ca este inca o varianta in lucru. WordPress nu recomanda folosirea variantei 3.6 Beta 3 pentru bloguri comerciale, dar isi asigura clientii ca cele cateva sute de schimbari aduse de noua versiune, merita incercate.

WordPress 3.6 Beta 3 introduce modalitatea de adaugare a fotografiilor in postari prin ‘drag-and-drop’ si o varianta revizuita a formatului de citare. De asemenea, versiunea propune suport oEmbed pentru cele mai populare servicii de streaming de muzica, Rdio si Spotify.

WordPress ii sfatuieste pe dezvoltatorii de plugin-uri si teme pentru platforma sa testeze noua versiune astfel incat versiunea finala sa indeplineasca toate cerintele lor. Site-urile de discutii sunt deschise, la fel si listele de defecte propuse si rezolvate. Versiunea 3.6 a adunat deja peste 150 de contribuitori.

Sursa: http://planet.wordpress.org/
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.