Ustensilele viitorului: super-cartela de telefon si super-cardul de memorie

Scris de

sk telecomDaca v-ati saturat de telefoane super-inteligente, saptamana aceasta am aflat ca exista si cartele super-inteligente. Si carduri de memorie.

SIM-ul magic a fost realizat de coreenii de la SK Telecom si are in el atat 1 GB capacitate de stocare, cat si un procesor si un sistem de operare Android, scrie Endgadget.

Cartela aceasta este aproape de ajuns pentru a tine pe ea toata lumea voastra mobila si rasturnand universul: schimband telefonul ca pe o carcasa. De asemenea ar putea transfera usor date intre mobil si laptop.

Deocamdata nu este proiectata sa intre in uzul comercial, cel putin in viitorul apropiat.

corsairUn alt gadget este insa la dispozitia oricui vrea sa se joace de-a spionii. Corsair a scos pe piata Padlock 2 care ofera criptarea datelor pe 256 de biti. Si daca totusi prinde stick-ul deschis, va avea mult de munca pentru a putea folosi ceva din el. Dar totul vine cu un pret, 59 de dolari pentru un stick de 8 GB.
.
.
.
.

Sursa: Endgadget
Sursa foto: Endgadget

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.