V-ar placea un iPhone cu tastatura fizica?

Scris de

Apple evalueaza trei noi prototipuri de iPhone 5, din care unul cu tastatura, scrie Apple Insider, care citeaza blogul taiwanez Apple.pro.

Acesta pretinde ca Apple a construit cele trei prototipuri in perspectiva lansarii noii generatii. Unul dintre ele are o tastatura fizica, altul arata ca iPhone 4 dar are o durata de viata a bateriei si o camera mai bune, asa cam cum iPhone 3GS a inlocuit modelul 3G. Digitimes spune ca ecranul sau va fi de 4 inci.
Nu se precizeaza nimic despre al treilea model, dar putem presupune ca este “iPhone nano”, ale carui detalii au aparut recent pe surse, in Bloomberg si Wall Street Journal. Acesta este cat jumatate din actualul iPhone 4 si ar veni la jumatate din pretul de 625 dolari actual, ceea ce inseamna ca intra pe segmentul mediu pe terenul Android.

Vestea n-ar trebui sa surprinda, din moment ce playerele iPod se vand in trei variante: iPod Touch – care seamana a iPhone fara telefonie, iPod nano si iPod Shuffle, care nu are ecran.

In ultimii ani, Apple.pro a avut pe mana numeroase componente hardware din diverse produse ale gigantului, primite din partea furnizorilor de peste mari ai acestuia. Anul trecut in iunie a obtinut bateria iPhone 4 iar in iulie a avut niste ecrane tactile misterioase despre care a speculat ca ar putea fi “iPod touch nano”. In septembrie 2010, Apple a lansat noul iPod nano cu ecran tactil si multitouch. In 2008 a prezentat pentru prima data noul MacBook.

Sursa: Apple Insider
Sursa foto: www.techshout.com

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.