Vizitezi Antarctica pe Google Street View

Scris de

cialis online without prescription

tica-pe-Google-Street-View-150×150.jpg” alt=”” width=”150″ height=”150″ /> Street View va fi prezent pe toate cele sapte continente. Google va lansa Street View si pentru Antarctica, declara oficiali.

Utilizatorii Google vor putea sa viziteze virtual Antarctica, sa navigheze in jurul tarmurilor, muntilor inzapeziti si a iceberg-urilor. Street View este o modalitate moderna de a vedea locuri in care nu ai mai fost niciodata, declara Brian McClendon, oficial Google Earth and Maps.

Google Street View s-a lansat in 2007 si este disponibil in 25 de tari. In aceasta saptamana, Street View se va lansa in Irlanda si Brazilia. Serviciul permite utilizatorilor sa vada poze de la diferite locatii sau sa navigheze pe strazile oraselor.

De-a lungul timpului, Google a fost acuzat de intruziune, din cauza pozelor cu casele oamenilor. O alta acuzatie adusa a fost colectarea de date Wi Fi in orasele din intreaga lume.

Sursa: Telegraph
Sursa foto: National Geographic

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.