Tara din prapastie cu trei guverne

Scris de

Avem trei guverne, doua in umbra, unul in soare, ultimul mai si transpira serios din cauza caldurii, dar si din cauza pinguinilor tropicali. Unul din guvernele din umbra are si ministri, domnul Antonescu le-a publicat si numele, facandu-l pe domnul Tariceanu sa duduie de suparare. Celalat guvern este mai modest, are numai ministere si pe post de ministri deocamdata numai taxe. Taxele sunt de tip social democrat fiind progresive, seamanand de minune cu romanasul progresiv care are salariu de 600 de lei declarati, dar venit de milioane. Din cate se pare cele doua guverne vor intra in coalitie.

Vom avea asadar tot ce ne trebuie: ministere, ministri si taxe. Cei bogati, fara avere si fara bani, vor plati mai mult, cei saraci mai putin. Cantitatea de bani obtinuta astfel de catre stat va fi turnata in butoaie marcate fiecare cu initialele PSD-PNL. Acestea vor fi varsate mai apoi in capetele bugetarilor reangajati si producatori de nimic. Reteta o consider geniala, venita parca din stiloul unui psihiatru profesionist si specialist in ale alcoolismului. “Sora! Mai da si tu un dram de tuica betinavului ala cazut in nas pe podea, pentru ca sa se dezmeticeasca si el si sa devina sobru.  Mai da un telefon si la FMI! Spune-le ca vrem acord cu ei dar nu imprumut, Boc a inundat deja tot BNR-ul cu tuica. La sfarsit spune-le raspicat ca vrem si o noua evaluare, profesionista cum numai FMI stie sa faca, a bolnavilor, mai ales a acelora care stau catarti pe lampa, ling plafonul si canta marseieza. Da, da, cei declarati sanatosi la evaluarea precedenta.”

La un moment dat din prapastie se aude un strigat: BECEREEEEEEE…. gandim la fel.

Sursa: Renne
Sursa foto: Wikimedia

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.