Windows 8 a ajuns la 100.000 de aplicatii in opt luni

Scris de

Sistemul de operare Windows 8 a ajuns la 100.000 de aplicatii disponibile in Windows Store, la doar opt luni de la lansare.

Ascensiunea puternica vine in contrast cu performanta inregistrata de Windows Phone Marketplace, care a ajuns la aceeasi treapta in 18 luni de la lansare si care duce inca lipsa de multe nume sonore. Spre comparatie, App Store a ajuns la 100.000 de aplicatii pentru iPad in 14 luni, iar Android in aproximativ 18 luni.

Desigur, numerele nu spun mai nimic in sine, din moment ce Apple si Google au avut de infruntat dificultati mai mari in incetatenirea ideii de aplicatie descarcata direct de pe magazinele lor online, pe cand Windows avea anterior un sistem in care fiecare utilizator facea rost cum stia de software si jocuri si le instala separat, manual.
Recent, au ajuns in Windows Store si aplicatiile Facebook si Flipboard.

Pe de alta parte, cum vanzarile sistemului de operare Windows RT sunt slabe din cauza dezinteresului publicului pentru tabletele si laptopurile cu acesta, Microsoft inca are sarcina dificila de a convinge oamenii sa foloseasca aplicatii de tip Metro.

Sursa: The Verge
Sursa foto: SlashGear

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.