Windows Phone Marketplace a ajuns la 25.000 de aplicatii

Scris de

Nu numai Apple a trecut de o borna importanta zilele acestea, ci si Microsoft.

Compania condusa de Steve Ballmer a trecut de 25.000 de aplicatii pentru telefoanele sale cu Windows Phone 7, potrivit WindowsPhoneAppList, un site care urmareste numarul programelor disponibile. Principala noutate este, insa, ca ecosistemul isi accelereaza cresterea: Microsoft anunta in aprilie, la sase luni de la lansare, ca Windows Phone Marketplace are 15.000 de aplicatii, adica a adugat 10.000 in doar doua luni.

Un alt nunt incurajator este ca aplicatiile Nokia pentru WP7 vor fi disponibile pentru toate telefoanele, inclsiv cele produse de rivalii de la HTC, Samsung, LG sau Dell si Fujitsu. Unele vor fi, insa, exclusive pentru o anumita perioada.

Ceea ce inseamna o presiune si mai mare pe Research in Motion, care, chiar daca are 30.000 de aplicatii in BlackBerry App World, majoritatea nu sunt de mare calitate…

Totusi, Microsoft inca se afla departe de rivalii Google si Apple: Android Market are circa 300.000 iar numara App Store 500.000 de aplicatii.

Sursa: Engadget
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.