XPERIA X10, primul Android de la Sony Ericsson

Scris de

XPERIA_X10 - Sursa foto: Sony EricssonSony Ericsson se pregateste sa lanseze primul sau terminal care ruleaza sistemul de operare Android. Modelul, numit XPERIA X10, are un procesor Snapdragon de 1 GHz, produs de Qualcomm, siĀ  memorie RAM de 256 MB. Ecranul telefonului este tactil si are diagonala de 4 inch. Nu are insa multitouch, ceea ce inseamna ca nu veti putea face zoom sau roti imaginile cu degetele. Memoria interna este aproape inexistenta, insa telefonul vine la pachet cu un card de memorie de 8 GB (poate fi folosit un card cu capacitate maxima de 16 GB). Camera de 8 megapixeli, cu LED flash si autofocus, permite si inregistrarea video.

XPERIA X10 include tehnologie 3G (ce permite viteze de descarcare a datelor de pana la 10,2 Mbps si de incarcare de pana la 2 Mbps), are conexiuni Wi-Fi, Bluetooth si USB, precum si slot audio universal de 3,5 mm.

Terminalul va fi disponibil in magazine in primul trimestru al anului viitor, in culorile alb si negru. Despre pret nu se stie inca nimic.

Sursa: Gizmodo.com

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] fata de ce am eu pe N73, dar cand am avut pe mana HTC Desire, fratele geaman al Nexus One, si Sony Ericsson Xperia X10, nu e de […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.