YouTube a atins 4 miliarde de vizionari zilnice

Scris de

LogoYoutube, website-ul pentru vizionari de materiale video detinut de Google, a atins pragul de 4 miliarde de vizionari zilnice si a ajuns la 60 de ore de filme incarcate la fiecare minut.

Motivul pare sa fie faptul ca Google a impins YouTube dincolo de limitele vizionarii pe computerul personal. Website-ul are acum versiuni ce permit vizionarea pe smartphone-uri sau TV iar compania a depus ceva efort pentru a asigura o mai buna calitate a materialelor.

In ultimele opt luni, compania a cunoscut cresteri ale activitatii de pe site cu 25%. Astfel, aproximativ 60 de ore de video sunt la acest moment incarcate pe YouTube la fiecare minut, in comparatie cu cele 48 de ore pe minut, inregistrate in luna mai.

Odata cu achizitia YouTube in 2006 pentru suma de 1,65 miliarde de dolari, Google a vazut website-ul ca o oportunitate de a genera noi surse de venit, pe langa traditionala cautare pe internet si publicitate.

Afisarea de reclame grafice, majoritatea integrate in video-urile de pe YouTube genereaza venituri de cinci miliarde de dolari anual, a spus Google saptamana trecuta.

Sursa: Reuters
Sursa foto: Net Profits Today

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.